^Back To Top
 • 1 Carnavalsleuzen 2018
  Tijdens de 11e van de 11e viering op zondag 12 november jl. zijn de nieuwe leuzen voor het komende carnavalsjaar bekendgemaakt. Carnaval 2018 zal in het teken staan van de leus 'Joa wi'j kun't' en de jeugd zal met 'Wi'j maken ut' d'r in' het carnaval gaan beleven.
 • 2 Kaartverkoop Pronkzittingen 2018
  De Iseldonkse pronkzittingen zijn op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 Dit jaar zullen deze avonden in het teken staan van 'Amerika'. Kaarten ad. € 10,00 p.p. zijn te bestellen via kaartverkoop@iseldonk.com. Kom samen met Iseldonkse carnavalisten genieten van deze spectulaire en hilarische avonden !
 • 3 Pronkzittingen 2018
  Evenals vorig jaar zal tijdens de eerste pronkzittingsavond op vrijdag 19 januari a.s. de nieuwe stadsprins 2018 worden gepresenteerd en zal de nieuwe jeugdprins(es) tijdens de tweede pronkzittingsavond op zaterdag 20 januari 2018 bekend worden gemaakt. Dit jaar zullen deze avonden in het teken staan van 'Amerika'. Kaarten kosten € 10,00 p.p. zijn en zijn te bestellen via kaartverkoop@iseldonk.com.
 • 4 Dansgarde Iseldonk
  Tijdens de pronkzittingen op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 zal Dansgarde Iseldonk de diverse dansgroepen aan u presenteren. Er zullen diverse showdansen en gardedans worden getoond.
 • 5 Carnavalsoptocht 2018
  Op carnavalszondag 11 februari 2018 zal wederom de carnavalsoptocht door de straten van Iseldonk rondtrekken. Wagenbouwers kunnen zich op allerlei manieren uitleven met de bouw van een carnavelske wagen. Ook kleine en grote loopgroepen kunnen zich opgeven. Lijkt het je leuk om met je vriendengroep, of als buurt of vereniging aan deze optocht deel te nemen, geef je dan op via secretariaat@iseldonk.com
baner

Agenda

Facebook

Inloggen

Statistieken

Artikelen bekeken hits
191743
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Welkom carnavalisten

Iseldonk opent weer het carnavalsseizoen

11 november is voor de meesten onder ons een doodnormale datum. Echter onder de carnavalisten zegt deze datum veel meer. Op de 11e van de 11e begint ieder jaar weer het carnavalsseizoen. Ook in Ulft (Iseldonk) zijn ze er weer helemaal klaar voor. De voorbereidingen zijn al weer enige tijd in volle gang.

Op zondagmorgen 9 november om 11 voor 11 zal een leuk en gevarieerd programma geboden worden in de popzaal van de Dru fabriek. Deze morgen neemt prins Peter de  1e afscheid als stadsprins. Hij heeft het afgelopen jaar geregeerd over Iseldonk. Samen met zijn adjudanten en hofdames kunnen ze terugkijken op een mooi jaar.

Om 11 over 11 deze morgen worden de nieuwe leuzen voor het komende carnavalsjaar bekend gemaakt. Deze leuzen kunnen de wagenbouwers dan weer betrekken in hun carnavalswagen. Lijkt je het leuk om met je vriendengroep, of als buurt of vereniging enz. aan deze optocht deel te nemen, geef je dan op. Kijk op de vernieuwde website voor meer informatie.

Copyright © 2013. www.iseldonk.com Rights Reserved.


Facebook twitter