^Back To Top
 • 1 Carnavalsleuzen 2018
  Tijdens de 11e van de 11e viering op zondag 12 november jl. zijn de nieuwe leuzen voor het komende carnavalsjaar bekendgemaakt. Carnaval 2018 zal in het teken staan van de leus 'Joa wi'j kun't' en de jeugd zal met 'Wi'j maken ut' d'r in' het carnaval gaan beleven.
 • 2 Kaartverkoop Pronkzittingen 2018
  De Iseldonkse pronkzittingen zijn op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 Dit jaar zullen deze avonden in het teken staan van 'Amerika'. Kaarten ad. € 10,00 p.p. zijn te bestellen via kaartverkoop@iseldonk.com. Kom samen met Iseldonkse carnavalisten genieten van deze spectulaire en hilarische avonden !
 • 3 Pronkzittingen 2018
  Evenals vorig jaar zal tijdens de eerste pronkzittingsavond op vrijdag 19 januari a.s. de nieuwe stadsprins 2018 worden gepresenteerd en zal de nieuwe jeugdprins(es) tijdens de tweede pronkzittingsavond op zaterdag 20 januari 2018 bekend worden gemaakt. Dit jaar zullen deze avonden in het teken staan van 'Amerika'. Kaarten kosten € 10,00 p.p. zijn en zijn te bestellen via kaartverkoop@iseldonk.com.
 • 4 Dansgarde Iseldonk
  Tijdens de pronkzittingen op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 zal Dansgarde Iseldonk de diverse dansgroepen aan u presenteren. Er zullen diverse showdansen en gardedans worden getoond.
 • 5 Carnavalsoptocht 2018
  Op carnavalszondag 11 februari 2018 zal wederom de carnavalsoptocht door de straten van Iseldonk rondtrekken. Wagenbouwers kunnen zich op allerlei manieren uitleven met de bouw van een carnavelske wagen. Ook kleine en grote loopgroepen kunnen zich opgeven. Lijkt het je leuk om met je vriendengroep, of als buurt of vereniging aan deze optocht deel te nemen, geef je dan op via secretariaat@iseldonk.com
baner

Agenda

Facebook

Inloggen

Statistieken

Artikelen bekeken hits
190897
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Welkom carnavalisten

Prijswinnaars 50e carnavalsoptocht

Tijdens het ‘After-Optocht-Bal’ in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek werden de prijswinnaars bekend gemaakt.  De carnavalsgroep “Mannen Dansgarde’ won met hun thema ‘M&M’s’ de 1e prijs in de categorie grote wagens. Carnavalsvereniging De Pol won met ‘De Pol nem’t met een korreltje’ de 1e prijs in de categorie grote groepen. De prijs voor de mooist versierde straat van Iseldonk ging dit jaar naar ‘De Eksterbuurt’.

Grote wagens:
1. Mannen Dansgarde met thema M&M's
2. Zatte Draakjes
3. Schutterij Sint Joris

Wagens huur:
1. Schutterij Hubertus
2. Schutterij De Eendracht

Grote groepen:
1. CV De Pol met thema 'De Pol nem't t met een korreltje.
2. Road van Nix "Mis(s) Caribbean
3. De Zoadzakken

Kleine loopgroepen:
1. Ano en Niem (PVDDM)
2. John Hoogland
3. Mony Manzano

Jeugd:
Party Animals

Mooist versierde straat:
1. De Eksterbuurt terug
2. De Koepeloven: "De ni-je Piepuh'
3. Carnavalsbuurt 'De Zoadzakken'

Mooist versierde huus:
1. Familie Bongers, Eksterstraat 6, Ulft
2. Familie Westerveld, Vinkenstraat 30, Ulft
3. Tamara Eimers, Maasstraat 4, Ulft

Copyright © 2013. www.iseldonk.com Rights Reserved.


Facebook twitter