Dansgardefestival Iseldonk

Zondag 3 maart 2024

Op zondag 3 maart 2024 vindt de zesde editie van het ‘Dansgardefestival Iseldonk’  plaats. Dit jaar wordt deze gehouden in Sportcentrum IJsselweide, Industrieweg 2, Ulft. 

We hopen weer op een grote deelname en publiek is uiteraard van harte welkom. Entreeprijs € 4,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Pinbetaling is mogelijk aan de kassa.

Uiteraard is er horeca aanwezig. En je hebt vanuit het horecagedeelte ook nog eens mooi uitzicht op het danspodium. De EHBO is aanwezig en presentator Martijn Bruines zal de hele dag aan elkaar praten. De dansen worden beoordeeld door een deskundige jury.

Deelnemende dansgroepen in de leeftijd van 4 t/m circa 20 jaar. De dansgroepen zullen worden ingedeeld in diverse categorïeën van karakterdans tot showdans en gardedans. Iedere groep wordt binnen deze categorie beoordeeld op danskwaliteit, originaliteit en uitstraling door een vakjury. Hiermee zijn diverse prijzen te winnen. 

Dankzij onze sponsor Peters Interieur ligt er die dag een fonkelnieuwe dansvloer. Dansgarde Ieldonk is Peters Interieur dan ook heel dankbaar.

Meer informatie zie website dansgarde Iseldonk:

www.dg-iseldonk.nl

  

Dansgarde Iseldonk D-Stroy