DSC00497 DCE  bewerkt

Kachelhöltjes Carnavalskraker 2024

Carnavalskraker Trofee 2024

.De Senatoren van Iseldonk nemen deel aan de 26e editie van de Kachelhöltjes Carnavalskraker 2024. Hiervoor hebben zij een door hen zelf gecoverd carnavalsnummer ingestuurd. Donderdag 1 februari  wordt de winnaar van de Carnavalskraker Trofee 2024 bekendgemaakt.

KLIK HIER OM TE LUISTEREN: Bi-j  ons in Ullef- Senatoren Iseldonk

Voor de 26e keer wordt dit jaar de Kachelhöltjes Carnavalskraker Trofee uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan de lokale artiest(en) voor het beste regionale carnavalslied van het jaar. De prijs is vernoemd naar de vermaarde buutreedner en bladenman IJsbrand Nijhof.

DJ Twan van Zee van Regio 8, zijn echte naam is Tonny Driessen, is de initiatiefnemer van deze carnavaleske competitie.

De deelnemende liedjes komen uit de hele Achterhoekse regio en worden op diverse pronkzittingen ten gehore gebracht. DJ Twan zal deze avond presenteren. Een professionele vakjury zal tijdens deze avond de winnaar van de Carnavalskraker Trofee 2024 bekendmaken.

Winnaar 2023 was het carnavalsnummer ‘Met ow’ van vriendengroep ‘Hey-Now’ van de Zeddamse carnavalsclub de Paverts.

Op donderdag 1 februari a.s. organiseert Regio 8 een live uitreiking van de Carnavalskraker Trofee. Kaarten voor deze Gala-avond  (€ 5,00 p.p.) zijn verkrijgbaar aan de kassa. Maar vol=vol. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan via carnavalskrakergala@gmail.com 

Verenigingsgebouw Schutterij St. Joris, Hofstraat 1, Ulft.

Aanvang: circa 19.30 uur. Zaal open vanaf 18.30 uur.

'Vuul ut op de klump an, is de carnavalsleus van de nieuwe Stadsprins(es) 2024.