OPNIEUW AFGELAST!:
Optocht Iseldonk 2020

Zondag 22 maart 2020

Zoals vandaag bekend is gemaakt door premier Rutte neemt het kabinet verscherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus in Nederland in te dammen.

Eén van de maatregelen is het tot 31 maart afgelasten van alle evenementen met meer dan 100 personen. Dat houdt ook in dat de geplande herkansing van de Iseldonkse optocht op 22 maart a.s. NIET door zal gaan. Voor bestuur, optochtcommissie, Stadsprins Berto, Jeugdprins Thijn en alle overige carnavalisten en deelnemers is dit wederom een enorme teleurstelling.

De afgelopen weken hebben bestuur en optochtcommissie veel werk verricht om, als alternatief van de traditionele optocht, in het carnavalsweekend een halfvastenoptocht te kunnen laten plaatsvinden. Er hadden zich enorm veel bekende en nieuwe deelnemers uit Ulft en omstreken aangemeld; de geplande optocht op zondag 22 maart zou de langste en spectaculairste Iseldonkse carnavalsoptocht aller tijden gaan worden !

Helaas heeft het door externe omstandigheden niet zover mogen komen. Er is besloten om voor 2020 géén optocht meer te laten plaatsvinden. We gaan ons langzaamaan weer inzetten en voorbereiden op een succesvol nieuw carnavalsseizoen 2020/2021.

We hadden vooraf niet gedacht dat onze carnavalsleuzen van dit jaar voor ons zo'n hart onder de riem zouden zijn.

Wij danken iedereen voor het enthousiasme en begrip de afgelopen weken. En we zien iedereen graag volgend carnavalsseizoen weer terug tijdens één van de Iseldonkse carnavalsactiviteiten.

A'j moar gein heb !    &        Lach met !

Stadsprins Berto, Jeugdprins Thijn, hofhoudingen en Raad van Elf zien u graag weer terug !