Herkansing Optocht Iseldonk 2020

Zondag 22 maart 2020

In verband met de weersomstandigheden en 'Storm Ellen'  heeft de geplande Iseldonkse carnavalsoptocht op zondag 23 februari jl. helaas niet kunnen plaatsvinden.

De Iseldonkse optochtcommissie heeft in samenwerking met de Gemeente Oude IJsselstreek besloten om de carnavalsoptocht 2020 alsnog te laten plaatsvinden op zondag 22 maart 2020.

Stadsprins Berto den Eerste en Jeugdprins Thijn den Eerste van Iseldonk nodigen alle trouwe deelnemers, Iseldonkers en overige carnavalisten uit om aan deze carnavalsoptocht deel te nemen !

We vertrouwen erop dat onze Iseldonkse toeschouwers in grote getale aanwezig zullen zijn om de deelnemende wagens, loopgroepen en Stadsprins en Jeugdprins 2020  langs de route  aan te moedigen ! 

De Iseldonkse carnavalsoptocht zal,  zoals gebruikelijk,  starten om 13.11 uur vanaf het Zwarte Plein in Ulft. De prijsuitreiking en het After-optocht-bal zullen plaatsvinden in de popzaal van DRU Industriepark Ulft vanaf circa 16.30 uur m.m.v. DJ Johnny Hoogland.

De route zal zijn zoals voorgaande jaren:

Route
Er wordt gestart om 13.11 uur vanaf het “Zwarte Plein” in Ulft. Van hieruit gaan we de Schoolstraat is, linksaf Hogeweg deze gaat over in de Hofstraat, linksaf Biezenakker, Bergseweg oversteken, Maasstraat, linksaf Schouwgraaf, rechtsaf Pol en direct linksaf Maasstraat, Debbeshoek oversteken en de Wega in, linksaf Dierenriem gaat over in Praestingsweg, linksaf Veldstraat langs het terras van “De Veldmuis” rechts af Heggensveld langs de Pearlskruut van “Wijnhandel Schoemaker”, linksaf Bongersstraat in langs “Het wapen van Ulft” links af de deurvorststraat in langs het terras van “’t Hemeltje” vervolgens naar de Frank Daamenstraat en het terras van “Het Kroegje” gaan we rechtsaf de Dru-laan in, waar voor alle deelnemers het einde van de optocht is.

Aanmelding deelname optocht Iseldonk::

Voor informatie en aanmeldingen zie onderstaande link.

Aanmelding en info Iseldonkse carnavalsoptocht 2020

Laten we er met z'n allen een gezellige carnavaleske half-vasten-optocht van maken !

A'j moar gein heb!

&

Lach met !

Dansgarde Iseldonk tijdens optocht 2019