Carnavalsoptocht door Iseldonk

Route informatie

Route

We starten om 13.11 uur vanaf het Kennedyplein in Ulft. Van daaruit gaan we richting de Deurvorststraat en aan het einde van deze weg gaan we rechtsaf, dit is de Bongersstraat, we gaan dan de 1ste weg rechtsaf dit is de Keurkamer, hier nemen we de eerste weg links dit is de Diergaarde, einde weg gaan we linksaf dit is de Middelgraaf, daarna weer direct rechtsaf dit is de Weg achter de Blenk en aan het einde van deze weg gaan we rechtsaf dit is de Debbeshoek  en hierna nemen we de 1ste links dit is de Kempermanstraat en aan het einde van deze weg gaan we rechtsaf dit is de Hofstraat deze weg gaat over in de Hogeweg en hier gaan we de 8ste weg rechtsaf dit is de Schoolstraat aan het einde van deze weg gaan we rechtsaf dit is de Dr. Ariënsstraat en van deze weg nemen we de 8ste weg links dit is de Ir. Sassenstraat en deze weg gaat over in de Deurvorststraat en deze weg vervolgen we tot aan het Kennedyplein waar de route eindigt. 

De prijsuitreiking van de optocht zal dit jaar in het clubgebouw van “Schutterij Hubertus” plaatsvinden rond circa 16.30 uur. 

Aanmelding Iseldonkse optocht 2024

In het jaar 2024 zal er wederom een bonte carnavalsstoet door Iseldonk trekken en wel voor de 54e keer! Diverse wagenbouwers zijn al maanden met de voorbereidingen bezig maar er zijn ook individuelen of groepen die een week voor de carnaval nog een uitstekend idee tot uitvoering brengen en alsnog deelnemen.

Het bestuur van Stichting Iseldonk wil graag zoveel mogelijk verenigingen en horecagelegenheden bij de route betrekken. Het is een zware klus om iedereen hierbij tevreden te stellen, maar desondanks hebben zij getracht een route door Oer en Ulft uit te zetten langs veel gezellige carnavalsgelegenheden.

Als je mee wilt doen, individueel of als groep, loopgroep en/of carnavalswagen, geef je dan s.v.p. vóór 1 februari 2024 op via het aanmeld-contactformulier. Er zijn vele mooie prijzen te verdelen en meedoen en/of meelopen is gratis!  En vooral heel gezellig! 

Wilt u s.v.p. op zondag 11 februari vanaf 12.00 uur de route van de optocht AUTOVRIJ maken? Namens de optochtcommissie en alle deelnemers alvast hartelijk dank !

Start- en eindpunt carnavalsoptocht rouleert jaarlijks.

Sinds 2023 zal de route van de Iseldonkse carnavalsoptocht ieder jaar vanaf een wisselend start- en eindpunt plaatsvinden. Ook de locatie van de prijsuitreiking en de afterparty zal daardoor ieder jaar wisselen.  Stichting Iseldonk hoopt hiermee de diverse carnavalsverenigingen en horecagelegenheden meer bij de optocht en het Ulftse carnaval te kunnen betrekken.

In 2023 was het startpunt vanaf Schutterij De Eendracht met aansluitend de prijsuitreiking en afterparty. Dit jaar is het de beurt aan Schutterij Hubertus.

Voor vragen en/of opmerkingen t.a.v. de optocht mail naar optocht@iseldonk.com

Plattegrond V2 2024