Carnavalsoptocht door Iseldonk

Route informatie

Route

We starten om 13.11 uur vanaf het “zwarte plein” in Ulft. Van hieruit gaan we de Schoolstraat is, linksaf Hogeweg deze gaat over in de Hofstraat, linksaf Biezenakker, linksaf  Bergseweg  gaat over in Heggensveld langs de pearlskruut van “wijnhandel Schoemaker”, linksaf Bongersstraat linksaf langs “De Meulenbeek” Keurkamer, gaat over in Veldstraat en  FB Deurvorststraat in langs het terras van “’Kashmir” vervolgens naar de Ing Sassenstraat, rechtaf  Frank Daamenstraat en en het terras van “het Kroegje” gaan we rechtdoor naar de Doctor Ariensstraat richting zwarte plein al waar we zijn begonnen

De prijsuitreiking zal zijn in het club gebouw van “De Eendracht”. Hier zal om ongeveer 16.30 de prijsuitreiking zijn van de optocht en straatversiering.

In het jaar 2023 zal er een bonte carnavalsstoet door Iseldonk trekken en wel voor de 53e keer ! Diverse wagenbouwers zijn al maanden met de voorbereidingen bezig maar er zijn ook individuelen of groepen die een week voor de carnaval nog een uitstekend idee tot uitvoering brengen en alsnog deelnemen.

Het bestuur van Stichting Iseldonk wil graag zoveel mogelijk verenigingen en horecagelegenheden bij de route betrekken. Het is een zware klus om iedereen hierbij tevreden te stellen, maar desondanks hebben zij getracht een route door Oer en Ulft uit te zetten langs veel gezellige carnavalsgelegenheden.

Als je mee wil doen, geef je dan op via het aanmeldformulier

Er zijn vele mooie prijzen te verdelen en meedoen en/of meelopen is gratis! 

Wilt u op zondag 19 februari vanaf 13 uur de route van de optocht AUTOVRIJ maken? Namens de optochtcommissie en alle deelnemers alvast bedankt!

Straat versieren

Uw huis of straat versieren vóór het carnavalsweekend geeft meer sfeer tijdens de optocht en als u zich hiervoor aanmeldt, wordt uw straat bezocht door de Stadsprins en tevens gejureerd. U maakt dan als straat kans op een leuke prijs in de  verschillende categorieën (mooiste huis/straat).

Opgeven kan tot 6 februari 2023 door het aanmeldformulier in te vullen.