Carnavalsoptocht door Iseldonk

Route informatie

Route

Er wordt gestart om 13.11 uur vanaf het “Zwarte Plein” in Ulft. Van hieruit gaan we de Schoolstraat is, linksaf Hogeweg deze gaat over in de Hofstraat, linksaf Biezenakker, Bergseweg oversteken, Maasstraat, linksaf Schouwgraaf, rechtsaf Pol en direct linksaf Maasstraat, Debbeshoek oversteken en de Wega in, linksaf Dierenriem gaat over in Praestingsweg, linksaf Veldstraat langs het terras van “De Veldmuis” rechts af Heggensveld langs de Pearlskruut van “Wijnhandel Schoemaker”, linksaf Bongersstraat in langs “Het wapen van Ulft” links af de deurvorststraat in langs het terras van “’t Hemeltje” vervolgens langs “Cafe Veels” lopend naar de Frank Daamenstraat en het terras van “Het Kroegje” gaan we rechtsaf de Dru-laan in, waar voor alle deelnemers het einde van de optocht is.

Om circa 16.30 uur vindt in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek de prijsuitreiking plaats van de optocht en straatversiering.

Ook dit jaar zal er een bonte carnavalsstoet door Iseldonk trekken en wel voor de 52e keer ! Diverse wagenbouwers zijn al maanden met de voorbereidingen bezig maar er zijn ook individuelen of groepen die een week voor de carnaval nog een uitstekend idee tot uitvoering brengen en alsnog deelnemen.

Het bestuur van Stichting Iseldonk wil graag zoveel mogelijk verenigingen en horecagelegenheden bij de route betrekken. Het is een zware klus om iedereen hierbij tevreden te stellen, maar desondanks hebben zij getracht een route door Oer en Ulft uit te zetten langs veel gezellige carnavalsgelegenheden.

Als je mee wil doen, geef je dan op via het aanmeldformulier

Er zijn vele mooie prijzen te verdelen en meedoen en/of meelopen is gratis! 

Wilt u op zondag 3 maart vanaf 13 uur de route van de optocht AUTOVRIJ maken? Namens de optochtcommissie en alle deelnemers alvast bedankt!

Straat versieren

Uw huis of straat versieren vóór het carnavalsweekend geeft meer sfeer tijdens de optocht en als u zich hiervoor aanmeldt, wordt uw straat bezocht door de Stadsprins en tevens gejureerd. U maakt dan als straat kans op een leuke prijs in de  verschillende categorieën (mooiste huis/straat).

Opgeven kan tot 15 februari 2019 door het aanmeldformulier in te vullen.