Sponsormogelijkheden

Ieder jaar mogen we weer op de steun rekenen van vele sponsoren uit Ulft en omstreken. Zonder deze hoofdsponsoren zou het Iseldonkse Carnaval niet het feest  kunnen zijn dat het nu is ! 

Er zijn diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie in de jaarlijkse carnavalskrant, die huis-aan-huis wordt verpreid in Ulft en de omliggende dorpen. 

Tevens is het mogelijk om d.m.v. een reclame-uiting aan de carnavalsoptocht deel te nemen. Uw bedrijf kan tevens vermeld worden op de screens tijdens de jaarlijkse pronkzittingen .  

Bekijken

Hendriksen Groep

Toeleverancier voor geslaagde bouwprojecten

Bekijken

Club van 100

Meld u aan als vriend van Iseldonk!

Stichting Iseldonk is een overkoepelend orgaan voor het Ulftse carnaval.

Meer dan 75 vrijwilligers zetten zich jaarlijks belangenloos in voor o.a. de pronkzittingen, de carnavalsoptocht en de diverse dansgroepen van Dansgarde Iseldonk. Tevens zet Stichting Iseldonk zich in om de activitieten  van de plaatselijke carnavalsverenigingen te stimuleren en te coördineren. 
 Ook wordt er veel energie gestoken in het jeugd- en seniorencarnaval. Kortom: cultureel vermaak voor jong en oud.

Naast de inzet van deze vrijwilligers is geld nodig.
Wilt u ook bijdragen aan het mooiste feest van Ulft? Word dan lid van onze Club van 100!

 De “Club van 100” is een groep mensen die Stichting Iseldonk een warm hart toedraagt en ons middels een jaarlijkse bijdrage van € 45,00 financieel ondersteunt. 
Als dank ontvangt men, naast enorm veel waardering, een vrijkaart voor de jaarlijkse pronkzitting. Tevens ontvangt u een draaginsigne.

Meld u nu nog aan als lid van onze Club van 100